Få lavet en fugtmåling

Jysk Industri & Skadeservice tilbyder den nyeste teknologi indenfor fugtmålinger, samt måling af indeklima online lige ned på din PC’er, tablet/ipad eller smartphone/iphone.

I tilfælde af en fugtskade eller måling af fugt i nybyggeri opsætter vi det nødvendige antal sensorer for måling af fugt i vægge, betongulve eller træværk.

Du kan derefter online aflæse fugtmålingerne 24/7. Du har nu mulighed for at printe fugtrapporten ud hurtigt og nemt, som dokumentation i en fugtsag eller som dokumentation for at betongulvet er tørt og dermed klar til det nye trægulv.

Med vores online fugtmåling, affugtes boligen kun den nødvendige tid. Det betyder, at du kun betaler for leje af affugter i den tid, det er nødvendigt. Vi kan online slukke for affugter, når affugtningen har nået det ønskede resultat.

Ved opstart og afslutning af en fugtopgaver vedlægges der selvfølgelig fotodokumentation af opgaven.

Årsag til fugtskader

Fugtskader skyldes ofte dårligt indeklima.

Med den såkaldte IC-meter målingsteknik kan vi online følge boligens indeklima med hensyn til temperatur, fugt, Co2 og støj m.m.
Du får som kunde mulighed for at følge fugtmålingerne og måling af indeklima online, når du bliver godkendt som bruger på den enkelte sag.

Du sparer penge, og vi sparer tid på teknikerbesøg.

Fugtmåler kuffert.