• Forsikringsselskaber

Forsikringsselskaber har ofte brug for effektiv og hurtig sanering, især ved brand, så skaderne kan gøres op af hensyn til forsikringstageren. Jysk Industri & Skadeservice står parat til hurtig udrykning og effektivt arbejde i et godt samarbejde med de involverede parter.
Vi tilbyder også skimmelsanering og fugtskader og -målinger.

  • Boligselskaber

Med vores brede udbud på services på ejendomssiden kan vi servicere boligselskaber med løsningen af de nødvendige opgaver, ligefra udflytningsrengøring til facade- og graffitirens.

Vores system med IC-meter målinger gør det muligt at holde øje og styr på indeklimaet, hvad angår f.eks. CO2, fugt og støj.
Vi tilbyder også skimmelsanering, fugtskader og -målinger, lugtsanaring og rengøring af løsøres og indbo.

  • Kommuner 

Vi tilbyder kommuner både daglig rengøring af kontorer og administrationslokaler. Tæppe- og møbelrens kan Jysk Industri & Skadeservice også tilbyde
Offentlige bygninger er ofte udsat for graffiti. Jysk Industri & Skadeservice fjerner og efterbehandler hærværket.
Vi tilbyder desuden asbestsanering, der ofte skal med i betragtningen af renovering af bl.a. skoler. Desuden har vi en lang række besparende services i forbindelse med nybyggeri.

  • Erhversvirksomheder

Vi tilbyder en lang række industriservicer, bl. a. rengøring af produktionshaller og -lokaler, højderengøring og specialrengøring. Desuden er rensning af facader og graffitirens (desværre) tit en nødvendig service blandt vore tilbud.
Vi kan desuden påtage og den daglige rengøring af administrationslokaler og fællesarealer, også hvad angår tæppe- og møbelrens.

  • Private husejer og lejer